Σχόλια Συνεργατών

Έχετε επιτύχει έναν αξιέπαινο συνδυασμό εξυπηρέτησης τόσο των συνδρομητών σας όσο και των συνεργατών σας.

Αυτό , τουλάχιστον, προκύπτει από τη μέχρι σήμερα άριστη συνεργασία μας.

 

Σας ευχαριστούμε πραγματικά,

Αντώνιος Θεοδωρόπουλος

Ασφαλιστικός Πράκτορας, Accession

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ EXTRA ASSISTANCE  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ  ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ.


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Γιοβά Δέσποινα

Ασφ.Γραφείο Λυδάκης Παύλος

Πέρυσι το 2016 Είχα την τύχη να συναντηθεί ο επαγγελματικος μου δρομος με την εταιρεία οδικής βοήθειας EXTRA ASSISTANCE.Μια καινουργια εταιρεια στον χωρο. Απο την αρχη ηταν σαφες οτι ειχα να κανω με σοβαρους επαγγελματιες. Ενα χρονο τωρα εχουν επιληφθει σε εκατονταδες περιστατικα πελατων μου παντα με την ιδια ταχυτητα φιλικη διαθεση και αποτελεσματικοτητα.οπου και αν βρισκονταν οποια ωρα του 24ωρου η εξυπηρετηση ηταν αψογη.Ουτε ενας πελατης δεν εξεφρασε το παραμικρο παραπονο.Οσον δε αφορα την συνεργασια μου μαζι τους ειναι υπερανω καθε κριτικης Απλα ειναι τελεια.

Μπραβο παιδια συνεχιστε ετσι.Ειναι βεβαιο οτι θα εξελιχθει στην πρωτη εταιρεια οδικης βοηθειας στη Ελλαδα.

.

Νικος Πετρακος

Ασφαλιστικός Πράκτορας

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧTRA ASSISTANCE Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΑΜΕΣΗ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΓΡΉΓΟΡΗ ΑΝΤΑΠΌΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ  ΜΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΚΥΨΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ.

Με εκτίμηση

ΚΟΡΥΦΗ CLUB

Η πιο ουσιαστική έκφραση της έννοιας ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ εις την Ελλάδα ήταν και παραμένει η EXTRA ASSISTANCE  υπό την διοίκηση του Αρη Μπουσουλόπουλου.

Συνδρομητές και συνεργάτες μπορούν πάντα να βασίζονται στην ταχύτητα εξυπηρέτησης και στο πνεύμα συνεργασίας που διακρίνει την εταιρεία, ως φυσική συνέχεια του ιδρυτή της και τον ανθρώπων της.

NASCOR PRIVATE COMPANY INSURANCE BROKER

Οι τρείς λέξεις που χαρακτηρίζουν την συνεργασία μας με την Extra Assistance είναι ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΕΠΥΠΗΡΕΤΗΣΗ. Την εμπιστευόμαστε και την προτείνουμε.

Μουλαδέλλη Ευγενία

INSURANCE AVENUE

Η χρήση της ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ είναι η καθοριστική στιγμή αξιολόγησής μας από τον πελάτη. Με την EXTRA ASSISTANCE έχουμε βγει ασπροπρόσωποι σε κάθε περίσταση, καθώς η εξυπηρέτηση είναι άμεση και το προσωπικό πάντα ευγενικό και πρόθυμο να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ικανοποίηση του ασφαλισμένου..

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία!

SEBEKOU insurance services

Από το 2016 που συνεργάζομαι με την εταιρεία extra assistance η ποιότητα,  η εξυπηρέτηση ,το άρτια εκπαιδευμένο  κ έμπειρο προσωπικό της που λειτούργει με γνώμονα την οικογενειακή συμπεριφορά κ αγάπη για τον πελάτη, για μένα κ για τους πελάτες μου την καθιστά ΝΟ 1 στον κλάδο της οδικής βοηθείας. Διότι η ταχύτητα εξυπηρέτησης κ άριστη συμπεριφορά του προσωπικό τους ,η χαμηλή τιμή των συνδρόμων της χωρίς να μειώνεται η ποιότητα των υπηρεσιών δίνουν την δυνατότητα σε κάθε ασφαλισμένο να μην βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη κ να έχει οδική πάντα σε κάθε ασφαλιστήριο του.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Accountants Insurance Services

Άψογη συνεργασία,εξαιρετικοί άνθρωποι και προπαντώς αποτελεσματικοί!
Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό εταιρείες σαν την EXTRA ASSISTANCE να κοσμούν τον χώρο μας !

Σοφία Βλαχάκη

Πρακτορείο Ασφαλίσεων ACTIVEBROKERS

To γραφείο μας συνεργάζεται με την extra assistance  από ενάρξεως της λειτουργίας της .

Η συνεργασία μας –εξυπηρέτηση είναι άριστη και η επίλυση όποιου προβλήματος άμεση .

19/12/2017

Σκαμπαρδούκας Ιωάννης

X-ASFALISI S.A

ή στα
215.500.70.70 211.10.17000